Officielt: Sony har offentliggjort priser og releasedato for PlayStation 5

PlayStation 5
Ingen kommentarer

Vi har nu endelig en officielt releasedato og officielle priser for PlayStation 5. Disse blev offentliggjort af Sony i går (d. 16/9). Det blev uden de helt store overraskelser, da både pris og dato er nogenlunde som forventningen hos de forskellige medier.

Hvornår kan jeg købe PlayStation 5?

Der bliver endnu engang to forskellige datoer for releasen af den nye PlayStation. Det er noget vi også tidligere har set, når nye konsoller er kommet på markedet. Europa er desværre en del af den ‘sene’ release, hvilket betyder at vi skal vente en uge mere ift. USA med flere.

Release i USA, Japan, Canada, Mexico, Australien, New Zealand og Sydkorea: 12. november, 2020

Release i resten af verden (Europa med flere): 19. november, 2020

Offentliggørelsen af releasedatoerne betyder efter alt at dømme, at man snart vil kunne forudbestille PlayStation 5 hos flere forhandlere i Danmark.

Hvad kommer PlayStation 5 til at koste?

I skrivende stund, står PlayStation 5 til at koste cirka 7.000 kr. på det danske marked. Dette gælder begge versioner af den nye konsol. I forbindelse med offentliggørelsen af releasedatoerne blev de officielle priser også offentliggjort. Ifølge de priser Sony er gået ud med, så kan vi have en forhåbning om en prisjustering hos de danske forhandlere i den nære fremtid.

Priserne på PlayStation 5 ved direkte omregning er som følger:

PlayStation 5 pris: €499,99 = 3.720 kr.

Playstation 5 Digital Edition pris: €399,99 = 2.975 kr.

Vi kan bruge Euro til vores omregning, da denne kurs bør være meget sikker ift. den endelige danske pris. Dog skal der tages højde for lokale prisforskelle, hvilket kan betyde at den direkte omregning ikke helt kommer til at holde. Vi bør dog forvente en prisjustering fra de knap 7.000 kr. som PlayStation 5 står til pt. i Danmark, da denne er cirka 3000 kr. højere end prisen Sony har offentliggjort.

Alt i alt må det siges at prisen på standard edition for PlayStation 5 ser ud til at blive forholdsvis høj fra release. Dog er vi ikke langt fra prisniveauet vi så med PlayStation 4 og det forventes at vi med tiden kan ende i nogenlunde samme prisniveau som forgængeren.

Flere spændende nyheder!

Ingen resultater fundet.

Kan du lide denne artikel? Del den med dine venner!

Flere PlayStation 5 nyheder til dig

Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu