PlayStation 5 Hardware

Med en ny PlayStation 5 kommer også masser af nyt hardware og tilbehør. På denne side gennemgår vi alt det du har brug for at vide om det nye udstyr.

DualSense 5 controller til PlayStation 5

DualSense 5 Controller

Den nye controller til PlayStation 5, kommer med et hav af nye features og ikke mindst også et helt nyt design. Uanset om du går op i designet eller ej, så må det siges at opdateringen var tiltrængt. Haptisk feedback, Adaptive ‘triggers’ og meget mere følger med den nye DualSense 5.

DualSense 5 – Laderstation

Hvis du er træt af laderkabler, der flyder rundt omkring så er den nye ‘charging dock’ noget for dig. Med den får du en flot oplader og måske lidt større sandsynlighed for at du husker at få ladet din controller op, hvis du er en af dem, der er lidt dårlig til at få sat laderkablet i sin controller.

Pulse 3D Headset

Design og skarp lyd går op i en højere enhed. Med det nye Pulse 3D headset får du et sæt høretelefoner, der passer perfekt med din nye PlayStation 5. Det fungerer naturligvis perfekt med den nye Tempest 3D engine, som sikrer dig en knivskarp 3D lydoplevelse.

PS5 Media Remote

En PlayStation er ikke længere bare en PlayStation. Det er et mediecenter, som kan bruges til meget andet. Hvis du bruger den til streaming, så kan det være meget rart ikke at skulle have fat i sin controller hver gang – Media Remote er løsningen på det problem.

Menu