Pulse 3D Headset

Hvis du skal fuldende dit nye PlayStation 5 “sæt”, så er kronen på værket det nye Pulse 3D headset. Med den nye konsol, DualSense 5 controlleren og det nye headset er du for alvor klar til at gå i krig med alle de nye spil, der er på vej i den nærmeste fremtid. Men det er ikke bare et flot designet headset, det er også fyldt med ny teknologi, som skal give dig den bedst mulige lydoplevelse. Her gennemgår vi de mest interessante nye features og giver dig et overblik over priserne.

Hvilke features har Pulse 3D?

Nyt design

Sony har virkelig gjort en indsats med hensyn til det nye design, sammenlignet med tidligere headsets. Designet er særdeles stilrent og komplementerer designet af den nye PlayStation 5 perfekt. Polstringen omkring ørene er blevet væsentligt forbedret. Det samme gælder selve stroppen, der skal holde det nye headset på plads. Alt i alt, så skulle dette betyde at komforten er helt i top, så du kan have perfekt lyd også selvom du spiller i mange timer.

3D Lydoplevelse

Den nye Tempest 3D AudioTech lydmotor i PlayStation 5 giver mulighed for at levere 3D lyd. Dette er naturligvis kompatibelt med og indbygget i det nye Pulse 3D headset. Det betyder at du kan befinde dig lige midt i der hvor tingene sker. Lyden kommer fra alle sider og det er med til at give en helt anden spiloplevelse. Du kan desuden justere lyden direkte via lettilgængelige knapper på enheden. Via disse knapper kan du også f.eks. slå mikrofonen til eller fra.

To indbyggede mikrofoner

Du får to indbyggede mikrofoner i det nye headset. De sidder placeret således at du altid går klart igennem, når du taler med dine venner. Mikrofonerne er skjult således at designet er holdt ‘rent’. Derudover er der indbygget støjreduktion i begge mikrofoner, hvilket sikrer at hverken du eller dine venner skal høre på irriterende støj mens i spiller.

Lang batterilevetid

Du får helt op til 12 timers batterilevetid med det nye Pulse 3D headset. Batteriet er naturligvis genopladeligt og opladningen sker hurtigt. Ligesom med DualSense 5 controlleren, er det nye headset udstyret med USB-C til opladning. Tilkoblingen til din PlayStation 5 sker nemt via den medfølgende adapter, som også kan bruges sammen med din computer og andre enheder med en USB indgang.

Priser på PS5 Pulse 3D Headset

Menu