Find den bedste pris på PlayStation 5

Vi har fortsat ikke alle detaljer om priser og forhandlere.
Oversigten opdateres løbende.

Priser på PlayStation 5 – Standard Edition

Priser på PlayStation 5 – Digital Edition

Vi giver dig overblik over alle PS5 priser

Vi ser allesammen meget frem til udgivelsen af den nye PlayStation 5. Den er lige om hjørnet og vi er i den grad klar til det. Her på siden forsøger vi at give dig overblikket over alle forhandlere på det danske marked og der PS5 priser – dette gælder både for versionen med diskdrev og digital edition. Hvis du er interesseret i at se priser på forskelligt tilbehør til Playstation 5, f.eks. en ekstra DualSense 5 controller, så laver vi også prissammenligning på det – du kan læse mere om det her.

Den nye PlayStation 5 kommer med et prisniveau, der nogenlunde matcher det vi så ved udgivelsen af PlayStation 4. Den helt store forskel er, at man denne gang kan vælge i mellem to forskellige version. Versionen med diskdrev ser ud til at koste cirka 1000 kr. mere end den såkaldte ‘digital edition’, som udelukkende kan køre spil som købes online gennem PlayStation Store. PS5 priserne åbner med et niveau i november omkring 4000-4300 kr. for ‘standard edition’ og cirka 3400 kr. for ‘digital edition’.

To forskellige PS5 priser – er der forskel på konsollerne?

Fordelen er altså at man denne gang har mulighed for at indkassere en besparelse, hvis man kan leve med ikke at købe spil i deres fysiske udgave. Hvis man er samler, skal man derfor punge ud med lidt ekstra. Det skal siges at diskdrevet er den eneste forskel på de to konsoller. Du får altså ikke f.eks. ikke mere ‘power’ ved at købe den dyre udgave af konsollen.

Du kan derfor med ro i maven købe ‘digital edition’. Du får alle de samme features og måske råd til et ekstra spil og en DualSense 5 controller, så du kan spille med dine venner. Dog skal du nok forberede dig på, at du kan komme til at betale ekstra for dine spil i fremtiden. Priserne på PlayStation Store plejer at være en smule højere end det et spil koste i sin fysiske udgave.

Menu